Hazard gaat eerst op bezoek bij Celta, Clasico wordt eind oktober gespeeld

  Eden Hazard speelt dit seizoen bij Real Madrid

  De kalender voor het komende voetbalseizoen in Spanje is bekend. Real Madrid gaat op de openingsspeeldag op bezoek bij Celta. Daar zou Eden Hazard dus zijn debuut kunnen maken als speler van De Koninklijke. De 1e Clasico van het seizoen staat gepland in het weekend van 26 en 27 oktober.

  Eden Hazard kan zijn officiële debuut voor Real Madrid maken op 17 of 18 augustus. Op de eerste speeldag in Spanje gaat Real op bezoek bij Celta. De eerste thuiswedstrijd staat een week later op het programma tegen Valladolid.

   

  Kampioen Barcelona opent het seizoen dan weer bij Athletic Club en ontvangt daarna Real Betis.

   

  De eerste Clasico tussen de twee grootmachten staat eind oktober gepland op de 10e speeldag. Eden Hazard en Thibaut Courtois trekken dan naar Camp Nou. Op speeldag 26 volgt de return in de Spaanse hoofdstad.  De Madrileense derby's zijn dan weer gepland op speeldag 7 (in Wanda Metropolitano) en speeldag 22 (in Santiago Bernabéu). 

  De eerste speeldag in Spanje

  De Clasico's