• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Het opvrijen is voorbij: Anderlecht bevestigt komst van Michel Vlap

  0 / 0

  Michel Vlap is een speler van Anderlecht. De voorbije dagen vrijden de twee elkaar op, vandaag kwamen alle partijen (de speler en 2 clubs) eruit. De 22-jarige middenvelder komt over van Heerenveen, waar hij vorig seizoen goed was voor 16 goals en 6 assists.

  De 22-jarige Nederlander ondertekent een contract voor vijf seizoenen. "Ik ben heel blij met deze transfer", reageert Vlap. "Uit de gesprekken met de club bleek meteen dat ze me er heel graag bijwilden. Dat gaf een goed gevoel. Anderlecht is een uitdaging die ik moet aangaan. Ik weet dat ik het in me heb om hier te slagen. Ik hoop de fans heel wat mooie momenten te kunnen bezorgen."

   

  Anderlecht is verheugd dat het na lange onderhandelingen Vlap kon contracteren. "Hij bezit de kwaliteiten om een zeer grote speler te worden en zal van grote meerwaarde zijn voor het team. Ik kijk ernaar uit om de impact van het duo Verschaeren-Vlap op de kwaliteit van ons voetbal te ontdekken", aldus sportief directeur Michael Verschueren.

   

  Maar is de 22-jarige offensieve middenvelder de man die de Brusselse traditieclub weer in hogere sferen kan brengen? Analist Youri Mulder brengt de kwaliteiten en werkpunten van Vlap in kaart.

  RSCA verwelkomt Vlap, Heerenveen zwaait hem uit