PSG doet een koopje: Herrera komt transfervrij over van Man. United

  Ander Herrera zei Manchester United vaarwel.

  Ander Herrera heeft onderdak gevonden bij Paris Saint-Germain. Het contract van de Spanjaard bij Manchester United was afgelopen. De aanvallende middenvelder tekent bij de club van Thomas Meunier een contract voor vijf seizoenen.

  Herrera speelde vijf seizoen voor Manchester United. De club nam de Spanjaard in 2014 over van Athletic Bilbao voor 36 miljoen euro, maar dat geld zal United niet meer terugzien. Het contract van Herrera was afgelopen en zo was hij vrij om naar Parijs te verhuizen.

   

  Bij United speelde hij 189 wedstrijden en won hij de Europa League en de FA Cup. Bij PSG, waar hij tekent tot 2024, hoopt hij op meer. "PSG is de grootste club in Frankrijk en blijft groeien. Het team speelt mee voor alle mogelijke prijzen. Ik had erg veel zin om naar Parijs te komen en deze kleuren te dragen."

   

  Herrera is de tweede aanwinst voor het middenveld PSG deze zomer. Ook Pablo Sarabia kwam al naar de club.