• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wesley bij Aston Villa: "Bewijzen dat ik het recordbedrag waard ben"

  Wesley Moraes

  Wesley Moraes had een brede glimlach bij zijn voorstelling.

  Aston Villa heeft dinsdag Wesley Moraes voorgesteld aan de pers. De Braziliaan, die overkomt van Club Brugge, wil slagen in de Premier League. "Ik ben blij dat ik de kans krijg en ik hoop om veel doelpunten te maken."

  Aston Villa legde 25 miljoen euro op tafel voor Wesley Moraes, de eerste Braziliaan bij de club. De sterke spits is daarmee een recordtransfer voor Club Brugge en voor Aston Villa. "Ik was heel blij dat Aston Villa een recordbedrag wilde betalen voor mij."

   

  "Ik hoop dat ik nu op het veld kan aantonen dat ik dat bedrag waard ben. Ik hoop om me zo snel mogelijk aan te passen. Als dat gelukt is, hoop ik zo veel mogelijk doelpunten te maken. Ik ben heel blij dat ik een kans krijg in de Premier League."

   

  "De Premier League is een fantastische competitie. Ik hoop dat ik kan tonen wat ik in mijn mars heb op het grote toneel. Ik kijk ernaar uit om tegen de grote clubs te spelen, zoals ik vroeger ook al deed in videospelletjes", zei Wesley.

   

  Wesley vierde twee titels met Club Brugge. "Ik heb 3,5 jaar voor Club Brugge gespeeld en heb er veel vrienden gemaakt", blikt hij terug. "Maar nu ben ik een speler van Aston Villa en ik hoop hier nieuwe vrienden te maken en mezelf te bewijzen op het terrein."

  Bekijk het interview met Wesley Moraes

  Tweets van Aston Villa