• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De Nederlandse spelmaker Michel Vlap is op weg naar Anderlecht

  Michel Vlap

  Michel Vlap zette de lijnen uit bij Heerenveen.

  De transfer die al een tijdje in de lucht hing, lijkt nu wel heel dichtbij. Anderlecht zal binnenkort de komst van de Nederlander Michel Vlap aankondigen. Bij Heerenveen paste hij voor een oefenmatch.

  Gisteren speelde Heerenveen in de voorbereiding een oefenwedstrijd, maar van Michel Vlap was in de selectie geen spoor. "Hij is afwezig in verband met een mogelijke transfer", luidde de verklaring van de Nederlandse club.

   

  Vlap zal zijn carrière voortzetten bij Anderlecht. De 22-jarige spelmaker wordt al maanden in verband gebracht met Anderlecht en na moeilijke onderhandelingen zouden Heerenveen en Anderlecht nu toch een akkoord hebben gevonden.

   

  Vlap maakte afgelopen seizoen indruk bij Heerenveen met 16 goals en 6 assists in de Eredivisie. De jonge Nederlander zou de eerste inkomende transfer zijn sinds Vincent Kompany de touwtjes in handen heeft genomen bij Anderlecht.