Ga naar de inhoud

Antwerp Giants halen killer Vincent Kesteloot in huis

 di 2 juli 2019 12:34
Vincent Kesteloot
Vincent Kesteloot in actie in de finale van de play-offs.

De Belgische basketbalinternational Vincent Kesteloot heeft een contract voor 2 seizoenen getekend bij vicekampioen Antwerp Giants. In de finale was de speler uit Antwerpen nog de boeman van het team.

Vincent Kesteloot (24) komt uit Antwerpen, maar speelde nog nooit voor de Giants. Daar komt nu verandering in. Via Aalstar en Oostende gaat hij nu op het hoogste niveau in eigen stad aan de slag. Kesteloot ligt voor 2 jaar vast bij de Antwerp Giants.

 

"Met Vincent hebben we er een talentvolle Belgische key player bij", stellen de Giants. "We kijken er naar uit om hem de volgende seizoenen in het Antwerps shirt te zien spelen!"

 

Nog niet zo lang geleden maakten de fans kennis met zijn kwaliteiten. In match 3 van de finale haalde Kesteloot verwoestend uit tegen de Giants. Met 10 punten op een rij in de slotfase bezorgde de sluipschutter Oostende de zege in het hol van de leeuw. Antwerp lag tegen het canvas en moest enkele dagen later de titel opnieuw aan Oostende laten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.