• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Emotionele WB-voorzitter Dirk Huyck leest brief voor: "Heb 100% eerlijk gehandeld"

  Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck heeft net zoals in eerste aanleg ook voor het BAS nog een emotioneel betoog gedaan. Huyck las een brief voor. Bekijk hierboven de beelden.

  Wij halen voor u enkele belangrijke frasen uit de brief. "Mijn leven is sinds 9 maanden een hel. Ik zou nooit meewerken om het sportieve verloop van een wedstrijd mee te beïnvloeden. Het sportieve moet beslissen. Onderzoeksrechter Raskin heeft na zijn verhoor gezegd tegen mij: "U bent een integer man." Ik vind het jammer dat mijn imago zo besmeurd is. Ik heb de voorbije maanden nooit uitgehaald naar iemand."

   

  "Ik heb het bijzonder moeilijk gehad, maar de overtuiging dat ik correct gehandeld heb, heeft me de kracht gegeven om voort te doen. Valselijk beschuldigd worden is verschrikkelijk, maar Lokeren trapt ook na de uitspraak van de Geschillencommissie nog eens na. De schade voor mijn club is ongelofelijk groot. Ik heb 100 procent eerlijk gehandeld. Ik respecteer de regels van de voetbalbond."