Uittocht bij Giants houdt aan: ook assistent Crab trekt naar Bamberg

  Thomas Crab (links) volgt Roel Moors naar Bamberg.

  Thomas Crab (links) volgt Roel Moors naar Bamberg.

  De Duitse topclub Bamberg blijft winkelen bij de Antwerp Giants. Na sportief manager Leo De Rycke, coach Roel Moors en guard Paris Lee gaat nu ook assistent-coach Thomas Crab zijn geluk beproeven in Duitsland.

  De 31-jarige Thomas Crab coachte in het verleden onder meer Guco Lier en Oxaco. Sinds 2016 was hij assistent-coach van Roel Moors bij de Antwerp Giants, waar hij ook coach was van het tweede team van de Giants in 2e klasse. Crab was ook de jeugdcoördinator bij de bekerwinnaar.

   

  Dat Crab in het zog van Leo De Rycke en Roel Moors naar Bamberg zou verkassen, hing al even in de lucht. Maandag heeft het Duitse team het nieuws officieel bekendgemaakt. "De technische staf is nu compleet", zegt Bamberg in een mededeling op zijn website.