Ga naar de inhoud

meest recent

Ex-Wimbledonwinnaar Ivanisevic wordt coach van Djokovic

 ma 1 juli 2019 14:18
Novak Djokovic en Goran Ivanisevic
Goran Ivanisevic staat Novak Djokovic bij.

's Werelds nummer 1 Novak Djokovic gaat in zee met Goran Ivanisevic als coach. Vandaag starten beide ex-laureaten het tennistoernooi van Wimbledon zij aan zij. 

Vlak voor aanvang van het grandslamtoernooi van Wimbledon heeft de 32-jarige Novak Djokovic Goran Ivanisevic toegevoegd aan zijn entourage.  Viervoudig winnaar Djokovic: "Ik ben dankbaar dat Goran Ivanisevic aan mijn zijde van het net staat. We starten onze samenwerking op Wimbledon en hopelijk volgen er nog veel toernooien in de toekomst."

 

Ivanisevic, viervoudig finalist en winnaar in 2001, staat Djokovic' huidige coach Marian Vajda bij. "Ik ben Marian dankbaar dat hij achter het idee staat om ons team te versterken in aanloop naar dit belangrijk tornooi", aldus Djokovic op zijn Facebook- en Twitteraccount. Vandaag verdedigt Djokovic zijn titel in de eerste ronde tegen de Duitser Philip Kohlschreiber.  

Wimbledon
Novak Djokovic (1, 1)
Philipp Kohlschreiber (269)
einde
6
set 1
3
7
set 2
5
6
set 3
3
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.