Lotto-Soudal: "Verlengd verblijf Campenaerts is nog altijd mogelijk"

    Verschillende media berichten vandaag dat Lotto-Soudal Victor Campenaerts naar de uitgang aan het begeleiden is. De Belgische ploeg laat in een kort persbericht weten dat er nog geen definitieve breuk is.

    De contractonderhandelingen tussen Lotto-Soudal en Victor Campenaerts verlopen stroef. In die mate zelfs dat er her en der te horen valt dat er een breuk op til is. Campenaerts wil zijn werelduurrecord graag te gelde maken, terwijl Lotto-Soudal een groot deel van zijn budget wil besteden aan Degenkolb en mogelijk ook Gilbert. Een patstelling.

     

    Toch geeft Lotto-Soudal de hoop nog niet op om Campenaerts alsnog langer aan de ploeg te binden. "De onderhandelingen lopen nog steeds. Er zijn verschillende gesprekken gevoerd met Victor - afgelopen zaterdag nog - om de opties voor de toekomst te bespreken. Er is voorlopig geen akkoord bereikt, maar de optie op een verlengd verblijf is er nog steeds."