Krijgen we met Serena en Murray een koningskoppel op Wimbledon?

  Vormen Andy Murray en Serena Williams een duo op Wimbledon?

  Serena Williams ziet het wel zitten om met Andy Murray aan te treden in het gemengd dubbelspel op Wimbledon. Murray speelt dubbel na zijn heupoperatie en zoekt nog een partner voor het gemengd dubbelspel.

  Andy Murray timmert aan de weg terug na zijn heupoperatie in februari. Vorige week won hij met de Spanjaard Feliciano Lopez het dubbelspel in Queens's. Op Wimbledon speelt hij aan de zijde van de Fransman Pierre-Hugues Herbert.

   

  De Schot had voor het gemengd dubbelspel een blauwtje gelopen bij Ashleigh Barty, de nummer 1 op de WTA-ranglijst. De Australische wil zich concentreren op het enkelspel. Misschien gaat Serena Williams wel in op zijn verzoek.

   

  "Ik ben zeker beschikbaar", zei Serena op een persconferentie. "Ik moet natuurlijk afwachten hoe het met mijn knie gaat, maar ik voel me beter dan op Roland Garros." Murray zou het helemaal zien zitten om met Serena te dubbelen.

   

  "Serena is de beste tennisster aller tijden, natuurlijk zou ze de ideale partner zijn", zei Murray. Serena Williams won in 1998 (!) het gemengd dubbelspel op Wimbledon met de Wit-Rus Max Mirnyi.