• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De Laet krijgt zijn zin en keert terug naar de Bosuil

  Ritchie De Laet keert definitief terug naar België.

  Ritchie De Laet (30) krijgt waar hij om vraagt: de verdediger gaat weer aan de slag bij Antwerp FC, de grote liefde van de Antwerpenaar. De Laet was er vorig seizoen al een half jaar op huurbasis aan de slag, maar keert nu definitief terug.

  Antwerp meldt dat het een akkoord met Ritchie De Laet heeft over "een terugkeer naar het ouderlijk nest". "Zodra het papierwerk in orde is, tekent hij een contract voor twee seizoenen met één jaar optie", klinkt het nog.

   

  De Laet speelde in de jeugd bij Antwerp, maar trok in 2007 naar Engeland. De verdediger zat er de jongste jaren op een zijspoor en keerde vorig seizoen al eens terug op uitleenbasis. Na een ommetje in Australië mag De Laet nu dus weer spelen bij de club van zijn hart.