• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wie stopt Ineos? Bernal en Thomas kopmannen in ijzersterke Tour-selectie

  Bernal & Thomas

  Zullen Bernal en Thomas vooral concurrentie krijgen van elkaar?

  Team Ineos heeft zijn selectie voor de Ronde van Frankrijk bekendgemaakt. Zoals we al wisten: geen Chris Froome. Maar met uittredend winnaar Thomas en uitgesproken favoriet Bernal zijn de kansen op winst opnieuw torenhoog.

  Door de blessure van Chris Froome is er al een kopman minder bij Team Ineos. Maar de kansen op eindwinst werden er niet kleiner op. Met Egan Bernal en Geraint Thomas heeft het team twee serieuze kleppers voor de eindwinst in hun gelederen. 

   

  Thomas (vorig jaar nog eindwinnaar) en Bernal (dé meest uitgesproken favoriet dit jaar) trekken als kopman naar de Tour. Zij krijgen met Michał Kwiatkowski, Wout Poels, Gianni Moscon, Dylan van Baarle, Jonathan Castroviejo en Luke Rowe een team topknechten met zich mee. De vraag is: wie stopt Team Ineos?

  De Tourselectie van Team Ineos