Crashen, crashen en bijna crashen in de GP van Oostenrijk (met beeld)

  Crash Valtteri Bottas

  Bottas (foto) en Verstappen crashten, Vettel vloog uit de bocht.

  In de Grote Prijs van Oostenrijk heeft Charles Leclerc (Ferrari) de snelste chrono neergezet tijdens een incidentrijke oefensessie. Zowel Valtteri Bottas (Mercedes) en Max Verstappen (Red Bull) crashten. Ook Sebastian Vettel (Ferrari) ging uit de bocht. 

  De Monegask bleef Valtteri Bottas (tweede), die halverwege de sessie stevig crashte, en Pierre Gasly (derde) voor.

   

  Na een stevige crash in de openingsfase kwam Max Verstappen niet meer in actie. Net op de plek waar Verstappen crashte, ging ook Vettel de bocht uit. Maar de Duitser wist zijn bolide nog net van de muur te houden.

  De crash van Valtteri Bottas

  Ook Max Verstappen crashte stevig

  Sebastian Vettel vloog eveneens uit de bocht

  De resultaten van de eerste 2 oefensessies