Speel mee en win een unieke Wilson-basketbal van Red Bull Reign

  Sporza mag van Red Bull 5 prachtige Wilson-basketballen weggeven naar aanleiding van hun eigen basketbalcompetitie. Speel mee voor deze prijs.

  Red Bull Reign? Dat is lekker offensief basketballen en zoveel mogelijk buckets scoren. Want winnen doe je niet per wedstrijd, wel door zoveel mogelijk punten te pakken over de verschillende games. Winnen of verliezen maakt niet uit dus, tot je in de finale staat! Uithoudingsvermogen, skills en teamwork zijn daarbij key, zeker als je de Belgische finale wil winnen om onze driekleur te verdedigen op de World Final in Toronto.

   

  Meer info: https://www.redbull.com/be-nl/events/red-bull-reign-belgium

  Speel mee en win:

  Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en wie weet valt er binnenkort bij u een basketbal in de bus.