VIDEO: Rooney scoort vanaf eigen helft

  Wayne Rooney krijgt felicitaties van Frederic Brillant (ex-KVO en -Beerschot).

  Wayne Rooney heeft voor spektakel gezorgd op de Amerikaanse voetbalvelden. De voormalige aanvaller van Manchester United lobde vannacht de bal van erg ver in doel.

  Na zijn carrière in eigen land is de Engelse aanvaller Wayne Rooney de grote plas overgestoken. Daar vermaakt hij het publiek bij DC United.

   

  Kijk maar naar wat hij vannacht voor mekaar kreeg. In de 10e minuut tegen Orlando zag hij dat de keeper te ver uit zijn doel stond. En wat doet Rooney dan? Aanleggen natuurlijk.

   

  Rooney klopte de arme Brian Rowe met een lob vanaf de eigen helft. De voormalige spits van Everton en Manchester United kreeg snel felicitaties van ploegmaat Frederic Brillant (ex-KVO en -Beerschot).

   

  De 1-0-eindstand lag vast. Een opsteker voor het team uit de Amerikaanse hoofdstad dat al 4 matchen op een rij op een gelijkspel was blijven steken.

  Oud-ploegmaat Rio Ferdinand is onder de indruk:

  Ook in de Premier League

  Het is niet de eerste keer dat Wayne Rooney uitpakt met een verre lob. Ook bij Everton en Manchester United bracht hij de tegenstander in verlegenheid. Bij United was Marouane Fellani getuige.