• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Richarlison heeft de bof, prikje voor de Braziliaanse selectie

  Richarlison blijft voorlopig aan de kant.

  Richarlison blijft voorlopig aan de kant.

  De Braziliaanse voetballer Richarlison heeft de bof en is uit de selectie van de nationale ploeg gehaald op de Copa America. De voltallige ploeg moet nu ingeënt worden.

  Everton-speler Richarlison kreeg deze week de typische verschijnselen bij bof: een zwelling in zijn nek, pijn en koorts. Na onderzoek bleek het ook effectief om de besmettelijke virusziekte te gaan, waardoor beslist werd om Richarlison af te zonderen van de selectie.

   

  Na de wedstrijd tegen Paraguay zullen alle spelers een inenting krijgen, terwijl Richarlison moet rusten. "Hij krijgt medicatie en blijft in quarantaine tot het risico op besmetting geweken is", klinkt het.