Thiam ondergaat deze week verschillende onderzoeken aan haar elleboog

  Het is nog altijd niet duidelijk hoe ernstig de elleboogblessure van zevenkampster Nafi Thiam is. "Nafi zal een update geven aan de pers voor het WK in Doha zodat ze in alle rust haar voorbereidingen kan voortzetten", meldt haar management.

  In Talence (Frankrijk) was Nafi Thiam afgelopen weekend bezig aan een uitstekende zevenkamp totdat ze plots last kreeg van haar elleboog. Ze won de zevenkamp uiteindelijk wel, maar greep naast het Europees record van Karolina Klüft.

   

  Haar elleboog kon ze na afloop van de zevenkamp niet meer bewegen en dat baarde Thiam zorgen. "Nafi zal in de loop van deze week de nodige onderzoeken laten uitvoeren", meldt haar management. "Na de gebruikelijke rustperiode na een zevenkamp zal ze de trainingen ter voorbereiding van het WK in Doha (27/09-6/10) voortzetten."

   

  "Nafi zal een update geven aan de pers voor het WK in Doha zodat ze in alle rust haar voorbereidingen kan voortzetten. Voordien zullen Nafi en Nafi's entourage niet communiceren over haar elleboog."