Pozuelo meteen opgeroepen voor Amerikaanse "All Star Game"

  Alejandro Pozuelo.

  Alejandro Pozuelo heeft maar 13 wedstrijden nodig gehad om zich in de kijker te spelen bij de Amerikaanse voetballiefhebbers. De Spanjaard is opgenomen in de selectie met beste spelers van de Major League Soccer (MLS).

  Op 31 juli nemen de beste spelers van de MLS het in Orlando (Florida) tegen Atletico Madrid op in de All Star Game.

   

  Daarbij dus de 27-jarige Alejandro Pozuelo. De aanvallende middenvelder ruilde KRC Genk in maart voor het Canadese Toronto en was in 13 MLS-matchen goed voor 5 goals en evenveel assists.

   

  Pozuelo vertoeft in goed gezelschap. Zo zijn ook onder anderen Wayne Rooney (DC United), Zlatan Ibrahimovic (Los Angeles Galaxy), Nani (Orlando) en Bastian Schweinsteiger (Chicago) beloond voor hun prestaties.

  Selectie voor All Star Game:

  • Doelmannen: Andre Blake (Philadelphia), Brad Guzan (Atlanta), Nick Rimando (Real Salt Lake)      
  • Verdedigers: Matt Hedges (Dallas), Kemar Lawrence (New York Red Bulls), Romain Métanire (Minnesota), Leandro Gonzalez Pirez (Atlanta), Bastian Schweinsteiger (Chicago), Walker Zimmerman (Los Angeles FC), Graham Zusi (Sporting Kansas City)      
  • Middenvelders: Ezequiel Barco (Atlanta), Diego Chara (Portland), Jonathan dos Santos (LA Galaxy), Mark-Anthony Kaye (Los Angeles FC), Nicolas Lodeiro (Seattle), Gonzalo Martínez (Atlanta), Maxi Moralez (New York City FC), Nani (Orlando), Paxton Pomykal (Dallas), Alejandro Pozuelo (Toronto), Diego Rossi (Los Angeles FC)      
  • Aanvallers: Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy), Josef Martínez (Atlanta), Wayne Rooney (D.C. United), Chris Wondolowski (San Jose), Carlos Vela (Los Angeles FC)

  MLS-tweet: