• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Fellaini scoort, maar is uitgeschakeld in Aziatische Champions League

  Fellaini

  Fellaini zette de 2-1 op het bord.

  De Aziatische Champions League-campagne zit erop voor Marouane Fellaini. Dankzij een goal in de 1/8e finales dwong hij verlengingen af met zijn Chinese club Shandong Luneng. Maar in de strafschoppenreeks trok Guangzhou Evergrande het laken naar zich toe.

  In de heenmatch keek Marouane Fellaini vorige week vanaf de bank toe hoe zijn Chinese club Shandong Luneng met 2-1 verloor tegen Guangzhou Evergrande, het team van coach Fabio Cannavaro.

   

  Vandaag stond Fellaini wel in de basis. In de 70e minuut achtte onze landgenoot zijn moment gekomen. Na een borstcontrole trapte Fellaini de 2-1 tegen de touwen. In de daaropvolgende verlengingen werd niet gescoord.

   

  Strafschoppen moesten beslissen welk Chinees team naar de kwartfinales mocht. Fellaini zette de 3e strafschop om, maar ploegmakker Cui Peng faalde bij 5-5. Guangzhou Evergrande ging niet in de fout en staat in de kwartfinales.

  Bekijk de goal van Fellaini