• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Eerste esportstransfer van het land is een feit: ShadooW ruilt Moeskroen in voor Standard

  Esports is aan een opmars bezig in België. Niet alleen stijgt het aantal spelers en kijkers jaar na jaar, ook de transfermarkt roert zich stilaan. Standard heeft een mooie slag geslagen door de beste speler van het moment weg te kapen bij Moeskroen. 

  Quentin "ShadooW" Vande Wattyne blonk het voorbij jaar uit op grote toernooien in eigen land. Zo won hij de finale van de ePro League en kroonde hij zich tot kampioen van de Esportscup van Sporza eind mei. Hij klopte er onder meer Zakaria Bentato van Anderlecht.

   

  Standard wil met de aankoop van de 22-jarige speler een nieuwe stap zetten en zich richten op Europese toernooien.

  "Ik ben de beste speler in België"

  Lees het interview met Quentin na zijn zege op de Esportscup.