Strafschopgoal van Eupen-huurling Msakni levert Tunesië punt op

  Msakni was vorig seizoen te bewonderen bij Eupen.

  Msakni was vorig seizoen te bewonderen bij Eupen.

  Tunesië is in zijn 1e match op de Afrika Cup blijven steken op een 1-1-gelijkspel. Tegen Angola opende Youssef Msakni (die vorig seizoen 3 keer scoorde voor Eupen) de score vanaf de stip. Halfweg de 2e helft maakte Angola gelijk.

  Een jaar geleden kreeg Tunesië in deze periode een 5-2-bolwassing van de Rode Duivels op het WK. 

   

  Op de Afrika Cup beleefde doelman Ben Mustapha vandaag een rustigere partij. Na een tackle op Sliti mocht Youssef Msakni Tunesië vanaf de penaltystip op voorsprong proberen te brengen. De middenvelder, die vorig jaar op huurbasis 3 keer scoorde voor Eupen, knalde de bal binnen in de linkerbovenhoek.

   

  Tunesië, in 2004 winnaar van de Afrika Cup, leek op weg naar de zege. Maar 20 minuten voor tijd loste doelman Ben Mustapha een bal, Djalma tikte de gelijkmaker binnen voor Angola.

  VIDEO: De penaltygoal van Msakni