• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Belhocine leidt 1e training bij Charleroi: "Niet simpel om Mazzu op te volgen"

  Belhocine en Morioka

  Karim Belhocine heeft zijn eerste werkdag als trainer van Charleroi achter de rug. De 41-jarige coach tekende vrijdag zijn contract en stond vandaag al op het trainingsveld. Hij leidde de eerste training van het nieuwe seizoen bij Charleroi onder een stralende zon. 

  De spelersgroep die Belhocine mocht ontvangen op de eerste training; zal niet al te veel meer veranderen. "Misschien vertrekt Victor Osimhen nog, maar voor de rest willen we deze groep samen houden en samen met Karim laten groeien", beloofde Mehdi Bayat.

   

  "Het is niet eenvoudig om in de voetsporen van Mazzu te treden", zei nieuwe trainer Belhocine. "Ik zal proberen de goede dingen die hij hier heeft neergezet te behouden. Ik wil nieuwe ingrediënten toevoegen om vooruitgang te boeken. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt en wil het vertrouwen dat Bayat me gaf niet beschamen. Ik wil de spelers die hij me ter beschikking stelt zo goed mogelijk laten spelen. Dat is mijn job."      

  De 1e werkdag van Belhocine bij Charleroi in beeld