New Kid on the Block Matthias Casse: "Als jongeling moet je soms het varken uithangen"

  Matthias Casse

  Gisteren vierde hij met de Europese titel judo in Minsk de grootste triomf in zijn nog jonge carrière: Matthias Casse. De nieuwe ster van het Belgische judo maakte voor de Europese Spelen tijd voor onze reeks New Kids on the Block.

  In de nieuwe aflevering van New Kids on the Block geeft Matthias Casse (22) een inkijk in zijn leven als topsporter. Hij stelt zijn topsportfamilie voor, legt uit hoe hij voor elk toernooi 4 kilogram verliest en deelt zijn geheimen van op stage.

   

  Wij zijn ook benieuwd naar het feestje na zijn Europese titel in Minsk. "Want als je jong bent, dan moet je ervan profiteren en - binnen de grenzen - een beetje het varken uithangen", zegt Casse.

  Bekijk vorige afleveringen van New Kids on the Block