Hommeles op het WK voor vrouwen. Kameroen wil van het veld stappen na ingreep VAR

  In de achtste finale op het WK voor vrouwen ging het licht even uit bij de vrouwen van Kameroen. In de match tegen Engeland ontsnapten ze aan rood  na een elleboogstoot en een spuugincident en ze gingen meermaals door het lint na enkele beslissingen van de scheidsrechter. 

  Op zijn persbabbel trok Phil Neville, de Engelse bondscoach, fel van leer. "Ik ben naar dit WK gekomen om te winnen, maar ook om het vrouwenvoetbal in een positief daglicht te plaatsen. Ik ben beschaamd over wat ik in deze match gezien heb."

  Bekijk het spuwincident dat rood verdiende

  Spelen of niet? Overleg bij Kameroen, nadat VAR de 2-0 goedgekeurd had

  Scheids in de weg? Dan duwen we haar omver:

  Frustraties nemen de bovenhand bij Kameroen:

  Bekijk de samenvatting