Antwerpen verschijnt met nieuw volleybalteam ten tonele bij de mannen

  2 jaar geleden hield Topvolley Antwerpen op met bestaan.

  2 jaar geleden hield Topvolley Antwerpen op met bestaan.

  2 jaar na het (om financiële redenen gedwongen) einde van Topvolley Antwerpen krijgt de stad opnieuw een volleybalclub met nationale ambities. Die zal net als de bestaande vrouwenploeg Interfreight Antwerp VT gaan heten, genoemd naar de hoofdsponsor. 

  De nieuwe volleybalclub start volgend seizoen in eerste nationale, het derde niveau in België, en wil snel doorgroeien naar het hoogste niveau.

   

  Interfreight Antwerp VT heeft voor 2019-2020 ook al een coach en T2, met respectievelijk Christof Van Goethem en Thomas Rossie. De ploeg zelf wordt nog volop gevormd.

   

  Interfreight Antwerp VT zal net als de damesploeg de Arenahal in Deurne als thuisbasis hebben. De initiatiefnemers, onder wie ondernemer Harry de Koning, willen naar eigen zeggen vooral jong volleybaltalent kansen geven om zichzelf te ontwikkelen en zullen dus inzetten op een doorstroming vanuit de Antwerpse jeugdclubs.