• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Dani Alves trekt na 2 seizoenen de deur dicht bij PSG

  Dani Alves heeft zijn laatste match in een PSG-shirt gespeeld.

  Dani Alves heeft zijn laatste match in een PSG-shirt gespeeld.

  Dani Alves vertrekt deze zomer bij PSG. Dat heeft de Braziliaanse rechtsachter bekendgemaakt op zijn Instagram-pagina. Het afscheid van Alves is mogelijk goed nieuws voor Thomas Meunier.

  Dani Alves verdedigde 2 seizoenen de kleuren van PSG en hield in die periode vaak Thomas Meunier op de bank. Op zijn 36e vindt de Braziliaan het nu welletjes in Parijs. Op Instagram neemt hij afscheid van PSG, zijn toekomst laat hij in het ongewisse.

   

  "Alles heeft een begin en een einde. Voor mij is het moment gekomen om er een punt achter te zetten bij PSG", schrijft Alves. "Ik heb altijd het beste van mezelf gegeven."

   

  De 36-jarige Braziliaan won met PSG 2 Franse titels, 1 Franse beker, 1 Ligabeker en 1 Franse SuperCup. "Ik bedank iedereen voor de mooie momenten. Een dikke knuffel voor iedereen", zegt de rechtsachter nog.

   

  Het vertrek van Dani Alves bij PSG betekent mogelijk goed nieuws voor Thomas Meunier. De Rode Duivel moest de voorbije seizoenen de Braziliaan voor zich dulden in de pikorde. Meunier heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen in de Franse hoofdstad.