• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Van Aert maalt trainingskilometers in La Cannibale met oog op Tour

  Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, is dit jaar een van de gezichten van "Mon Ventoux", waarbij fietsliefhebbers de Mont Ventoux proberen te bedwingen. Van Aert zelf is ook afgezakt naar Zuid-Frankrijk om vrouwlief bij te staan... en voor een stevig trainingstochtje.

  "Mon Ventoux" is dit jaar aan zijn 15e editie toe. Sarah De Bie is dit jaar het boegbeeld van de vrouwenkoers. Ze krijgt er de volle steun van haar man Wout van Aert, die vanmorgen het startschot gegeven heeft.

   

  Maar Van Aert is niet alleen naar Frankrijk gereisd om zijn echtgenote bij te staan. Met het oog op de Tour houdt hij vandaag een flinke trainingstocht van zo'n 6 uur. In La Cannibale, een tocht van 173 kilometer, wachten er 6 cols, met onder meer 2 keer de Mont Ventoux.