• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De pareltjes van de avond: pure klasse van Verschaeren en Ceballos

  Yari Verschaeren draaide de 1-2 erg lekker in het mandje.

  Op het EK voor beloften hebben de laatste matchen in groep A enkele prachtige goals opgeleverd. Yari Verschaeren (Anderlecht), nog altijd maar 17, krulde de 1-2 tegen Italië heerlijk binnen. En in Spanje-Polen was Dani Ceballos (Real Madrid) de ster met een fenomenale vrijschop. Bekijk de doelpunten hier. 

  De curve van Verschaeren:

  De curve van Ceballos:

  Verschaeren over zijn prachtgoal: "Moest het proberen"

  "Een mooie goal", vertelt doelpuntenmaker Yari Verschaeren (17) over de Belgische eerredder tegen Italië (1-3). "Ik kreeg de bal van Siebe Schrijvers en ik moest het maar eens proberen, vond ik. Het is me nog gelukt ook."