• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  OMG: het tennispunt van de week is al bekend, getekend Monfils (VIDEO)

  " "

  Gaël Monfils slaat toe in de 1e ronde in Halle, maar verloor de partij wel.

  Met Gaël Monfils valt er altijd wel iets te beleven op het tennisveld. De excentrieke Fransman pakte gisteren op het gras van Halle (Dui) uit met de betere no-look-passeerslag - rug naar het net. Pierre-Hugues Herbert stond erbij, keek ernaar en applaudisseerde. Monfils verloor de match wel.

  Geniet van het ongelooflijke punt van Monfils

  Herbert en blessure spelen Monfils parten

  Monfils is de nummer 16 van de wereld, zijn landgenoot Herbert de nummer 43. Na een aantrekkelijke pot tennis in de eerste ronde van het Duitse grastoernooi haalde die laatste het met 7-6 (8/6), 6-4. Monfils had even last van een blessure, maar begaf finaal pas in het laatste spel: Herbert brak voor matchwinst.