Ga naar de inhoud

Murray met nieuwe heup in Queens: "Operatie heeft mijn leven veranderd"

 ma 17 juni 2019 16:25
Murray maakt woensdag zijn comeback in het Londense Queens.
Murray maakt woensdag zijn comeback in het Londense Queens.

Andy Murray maakt zich 5 maanden na zijn heupoperatie op voor zijn wederoptreden. Woensdag stapt de 32-jarige Brit samen met dubbelpartner Feliciano Lopez het gras van Queens op.

Voor het eerst sinds de Australian Open dit jaar waagt de ex-nummer 1 van de wereld zich aan een competitief toernooi. Na zijn uitschakeling in de 1e ronde in Melbourne sprak de Brit zelfs al openlijk over zijn afscheid. Nu lijkt hij na de operatie opnieuw helemaal klaar voor de strijd.

 

"Ik had niet verwacht dat ik hier nu zou staan. Ik had geen idee hoe het zou voelen als ik me liet opereren, maar het is briljant. Als ik nu terugkijk, heeft dit echt mijn leven veranderd.  Ik kijk er echt naar uit om terug te keren, maar weet niet goed wat ik moet verwachten", vertelt Murray. 

 

Zich plaatsen voor de volgende ronde zal geen sinecure zijn voor Murray en Lopez. Het Brits-Spaanse duo neemt het in de eerste ronde op tegen het eerste reekshoofd Cabal en Farah. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.