Wouters vervangt geblesseerde Vanlerberghe in Belgische EK-selectie

  Wouters haalde de definitieve selectie net niet, maar is er nu toch bij op het EK.

  Dries Wouters zal er dan toch bij zijn op het EK voor beloften (16 tot 30 juni) in Italië. De middenvelder van Racing Genk werd door bondscoach Johan Walem vandaag opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Jordi Vanlerberghe.

  Vanlerberghe liep dinsdag een ernstige knieblessure op en moest daardoor een kruis maken over zijn EK. De speler van Club Brugge verliet de selectie en is ondertussen al in België.

   

  Bondscoach Johan Walem riep vandaag Dries Wouters op als vervanger voor de onfortuinlijke Vanlerberghe. De middenvelder van Racing Genk viel op het laatste nippertje naast de selectie, maar is er nu toch nog bij op het EK.

   

  De Belgische beloften zijn in de groepsfase van het EK ingedeeld met gastland Italië, Spanje en Polen. Een ticket voor de halve finales (3 groepswinnaars en de beste tweede) levert ook een ticket op voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

  Walem deelt het nieuws mee op Twitter: