Ga naar de inhoud

Ivens wordt bij Club Brugge herenigd met Clement

 do 13 juni 2019 17:03
Jonas Ivens vindt bij Club Brugge Clement en Van Rumst terug.
Jonas Ivens vindt bij Club Brugge Clement en Van Rumst terug.

Jonas Ivens wordt assistent-trainer van Philippe Clement bij Club Brugge. Ivens (34) verlaat Waasland-Beveren, de club waar hij sinds 2016 actief was.

Sinds 2016 was Ivens actief in de sportieve cel van Waasland-Beveren. Eerst vulde hij de rol van conditietrainer in, later werd hij beloftentrainer. Vorig seizoen combineerde hij die functie met die van assistent-trainer van hoofdcoaches Ferrera en Custovic.

 

Bij Club Brugge komt hij met Philippe Clement en Johan Van Rumst enkele bekende gezichten tegen. Dat trio begon in het seizoen 2017-2018 nog samen aan de competitie bij de club uit het Waasland.

 

"Het vertrek van Jonas Ivens is een groot verlies voor de club. Toch willen we Jonas keihard bedanken voor zijn tomeloze inzet en toewijding voor geel-blauw. We hopen dan ook dat hij slaagt in zijn volgende opdracht", laat Waasland-Beveren weten in een persbericht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.