Verdeelde reacties op Twitter na 13-0-overwinning van de VS

  De Amerikaanse vrouwen vierden elk doelpunt uitbundig.

  Er heersen gemengde gevoelens op Twitter na de monumentale overwinning van de Amerikaanse vrouwen tegen Thailand. Bij elk van de 13 (!) doelpunten werd er uitbundig gevierd door de VS, maar dat kon niet iedereen smaken.

  Bekijk hier de 13 goals:

  De Amerikaanse vrouwen, die al 3 keer wereldkampioen werden, hebben met hun 13-0-zege een record gebroken. Nog nooit werd er met zo'n groot verschil gewonnen op een WK voor vrouwen. De uitblinkster van de avond was Alex Morgan, die 5 treffers op haar conto mocht schrijven.

   

  Het internet is even meedogenloos als de vrouwen op het veld gisteren. De reacties op de vieringen van de speelsters waren heel uiteenlopend. Wij bundelen hieronder enkele van de meest opvallende tweets.

  Mensen reageren op een grappige manier op de vernedering van de Thaise vrouwen op het veld

  Niet iedereen kan leven met de reacties van het vrouwenteam van de VS