Thiem wil het goedmaken met Serena met dubbelspel op Wimbledon

  Dominic Thiem verloor in de finale van Roland Garros van Rafael Nadal.

  Dominic Thiem heeft een hand uitgestoken naar Serena Williams. Op Roland Garros was er even een hetze tussen de twee tennissers, maar de Oostenrijkse speler stelt nu voor om samen te dubbelen op Wimbledon.

  Verliezend finalist Dominic Thiem was vorige week woedend toen hij tijdens zijn persconferentie plaats moest maken voor Serena Williams, die net was uitgeschakeld in de derde ronde van het enkelspel.

   

  Thiem noemde Serena "een diva die hem behandelde als een junior". Maar nu wil de Oostenrijkse tennistopper de strijdbijl begraven. "Het was wellicht niet de fout van Serena. Bovendien zijn haar prestaties in onze sport ongelooflijk. Ik wil het goedmaken door met haar te dubbelen op Wimbledon of de US Open", stelt hij voor.

   

  Op het moment zelf was Thiem niet om aan te spreken, maar nu kan hij al lachen met het voorval. "Achteraf gezien is het best wel grappig. Zeker dat zo'n organisatorische fout kan voorvallen op een grandslamtoernooi. Wat ik niet begrijp is dat het zo'n storm ontketende."

  Een woedende Thiem een week geleden