Real Madrid verwelkomt nieuwe goalgetter: Jovic officieel voorgesteld

  Luka Jovic is de eerste van enkele nieuwe gezichten bij Real Madrid die officieel is voorgesteld.

  Luka Jovic is neergestreken in Madrid. De Servische spits werd in Santiago Bernabeu eerst medisch getest en nadien officieel voorgesteld als nieuwe spits van Real Madrid. 

  Real aast op revanche na een teleurstellend seizoen en is volop bezig op de transfermarkt. De komst van de Brazilianen Eder Militao en Rodrygo, Luka Jovic en Eden Hazard werden al aangekondigd. 

   

  Jovic is nu de eerste die officieel is voorgesteld in Madrid. De Serviër trekt de deur van Eintracht Frankfurt achter zich dicht en zou naar verluidt de club verlaten voor een bedrag van 60 miljoen euro.

   

  De transfer van Eden Hazard naar Real Madrid wordt morgen afgerond. Real liet weten dat Hazard morgenavond om 19u wordt voorgesteld. 

  "Fans zullen nog veel meer vragen dan 27 goals"

  "Nu ik een contract getekend heb bij de grootste club, ben ik het gelukkigste kind ter wereld", bekende Jovic bij zijn voorstelling. "Ik zal er alles aan doen om Real aan trofeeën en titels te helpen."

   

  Jovic maakte afgelopen seizoen indruk bij Frankfurt, waarmee hij het tot in de halve finales van de Europa League schopte. De aanvaller maakte dit seizoen 27 doelpunten, waarvan 10 in de Europa League. 

   

  "Je staat hier voor de grootste uitdaging in jouw carrière", liet Real-voorzitter Florentino Perez duidelijk verstaan. "Onze fans zullen nog veel meer vragen dan 27 doelpunten. We staan hier aan de start van een nieuw project."  

  Enkele plaatjes van de voorstelling van Jovic