Thiem poseert toch met Roland Garros-trofee... van zijn luidruchtige vriendin

  Dominic Thiem en Kristina Mladenovic

  Dominic Thiem en Kristina Mladenovic poseren met hun (troost)prijs in Parijs.

  Dominic Thiem heeft in de finale opnieuw zijn meerdere moeten erkennen in Rafael Nadal, maar achteraf kon de Oostenrijkse tennisster toch een keer triomferen met de beker van Roland Garros. Niet met die van het mannentoernooi, wel met die van het dubbelspel voor vrouwen.

  Net voor de mannenfinale op Roland Garros had de Française Kristina Mladenovic het dubbelspel in Parijs gewonnen. Een dag na haar triomf moest ze samen met haar vriend Dominic Thiem opdraven bij hun sponsor.

   

  Mladenovic poseerde met haar beker, Thiem had zijn schaal bij voor de runner-up bij de mannen. Op verzoek van de fotograaf wisselden ze hun prijzen even uit. Zo kon Thiem toch even triomferen met de Roland Garros-trofee, een kleinere versie weliswaar.

   

  Zondag had Thiem de mannenfinale verloren van Rafael Nadal. De Spaanse gravelkoning won in 4 sets: 6-3, 5-7, 6-1 en 6-1.

  Thiem en Mladenovic op de sociale media:

  Luidruchtige Mladenovic ergert zich aan Nadal

  Na haar finale haastte Kristina Mladenovic zich naar de tribunes om Dominic Thiem aan te moedigen in de mannenfinale. En daar ergerde ze zich aan Rafael Nadal.

   

  Toen de Spanjaard naar haar zin te veel tijd nam om van zijn stoeltje te komen, riep ze: "Tijd!"