Düsseldorf ontkent akkoord met Schalke over pasgetrouwde Raman

  Raman

  Speelt Raman ook volgend seizoen nog in het shirt van Düsseldorf?

  Volgens de Duitse media staat Benito Raman op het punt een contract te tekenen bij Schalke 04. De sportief directeur van Düsseldorf doet deze berichten af als verzinsels.

  Benito Raman was dit seizoen goed voor 10 doelpunten in 30 wedstrijden in de Bundesliga. Zo iemand kunnen ze bij het zwalpende Schalke 04 wel gebruiken. Onder meer volgens het Duitse magazine Express zou Raman voor 7 tot 10 miljoen euro naar Gelsenkirchen verhuizen. Maar bij Düsseldorf maken ze zich sterk dat hun aanvaller blijft.

   

  "Er is geen akkoord met Schalke of een andere club", zegt sportief directeur Lutz Pfannenstiel. "Ons doel is duidelijk. We willen deze sterke kern samenhouden. Benito heeft nog een contract tot 2022 bij ons. Hij speelt een belangrijke rol in onze toekomstplannen."

  Raman stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje