Devenyns blijft tot 2020 bij "The Wolfpack": "Leuk om met jonge renners te werken"

  Devenyns fietst sinds 2017 opnieuw in het shirt van Deceuninck-Quick Step

  Deceuninck-Quick-Step zal ook volgend jaar kunnen rekenen op de ervaring van Dries Devenyns. De 35-jarige renner heeft zijn contract met een jaar verlengd. "Ik voel me hier thuis en ik hoop dat ik het team nog veel zal kunnen helpen."

  Dries Devenyns is een van de harde werkkrachten in de sterrenploeg van Patrick Lefevere en wordt vaak uitgespeeld als de ervaren wegkapitein. Deceuninck-Quick Step beloont zijn inzet met een contractverlenging van 1 jaar, tot eind 2020. "Dit is een belangrijke pion voor onze ploeg voor komend seizoen", klinkt het bij Patrick Lefevere.

   

  "Zijn harde werk en zijn kennis en ervaring zijn essentieel voor onze ploeg. Hij is een groot deel van het succes. Hij is een leider op de weg, maar hij helpt de jonge renners ook naast de fiets."

   

  Devenyns, 35 ondertussen, is zelf ook zeer tevreden. "De sfeer in "the wolfpack" is fantastisch. Ik voel me hier thuis. Ik hoop dat we samen kunnen blijven winnen. Hopelijk kan ik met mijn ervaring nog mijn steentje bijdragen. Er zitten nu veel jonge renners in het team en het is fantastisch om met ze te werken. Ik geef graag wat van mijn kennis die ik de voorbije seizoenen heb opgepikt door."