Ga naar de inhoud

Maradona: "Ik ben de man die Manchester United titels kan bezorgen"

 wo 5 juni 2019 11:23
Diego Maradona is momenteel trainer bij de Mexicaanse club Dorados de Sinaloa.

Diego Maradona heeft in een interview met FourFourTwo gezegd dat hij dé man is om Manchester United opnieuw groot te maken. De Argentijn vindt dat United zijn reputatie geen eer meer aandoet.    

"Manchester United was mijn favoriete Engelse club, maar nu neig ik toch meer naar Manchester City met Sergio Agüero", zegt de Argentijnse superster. "In de periode met Sir Alex Ferguson speelde United ongelooflijk voetbal en dat zag je ook aan hun titels. Nu doen ze dat niet meer."

 

Ole Gunnar Solksjaer maakte in de weken na zijn aanstelling veel furore door 11 wedstrijden op een rij niet te verliezen. De Noor eindigde het seizoen op een slechte noot. Manchester United kon maar 2 van zijn laatste 12 wedstrijden winnen.

 

"United verkoopt wereldwijd veel truitjes, maar ze hebben titels nodig en die kan ik hen bezorgen", stelt Maradona. "Als ze een nieuwe coach willen, ben ik daar de geknipte man voor."

 

"Ik hou van Ander Hererra, maar Paul Pogba, die werkt niet hard genoeg", besluit Maradona.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.