• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Volleybaltalent Van Gestel proeft in Stuttgart voor het eerst van het buitenland

  Celine Van Gestel

  Celine Van Gestel was de laatste jaren ook een vaste waarde bij de Yellow Tigers.

  Na 7 jaar bij Asterix/Avo Beveren maakt Celine Van Gestel de sprong naar het buitenland. De receptie-hoekspeelster is de meest recente aanwinst van de Duitse kampioen Stuttgart.

  Celine Van Gestel werd de voorbije jaren door Gert Vande Broek zowel bij Asterix als bij de nationale ploeg klaargestoomd voor het grote werk. Op haar 21e vindt ze de tijd rijp om een stap hogerop te zetten. 

   

  Bij Stuttgart denken ze met Van Gestel nóg sterker voor de dag te komen volgend seizoen: "Celine is een groot talent. Ze is zowel sterk in de aanval als de verdediging. Met haar erbij moeten we nog stabieler zijn", zegt sportief directeur Kim Renkema. "Celine wilde eerst haar studie (voedingsleer, red) in België afronden voor ze de stap naar het buitenland wou zetten."