Renard gaat aan de slag als sportief adviseur bij Antwerp

  Renard trok 2 weken geleden de deur achter zich toe bij Standard.

  Renard trok 2 weken geleden de deur achter zich toe bij Standard.

  Olivier Renard heeft na zijn vertrek bij Standard al een nieuwe club gevonden. De ex-doelman tekende een contract voor 2 seizoenen bij Antwerp, waar hij de functie van sportief adviseur zal vervullen.

  "Concreet zal Renard het bestaande team, Luciano D'Onofrio (vicevoorzitter) en Sven Jaecques (secretaris-generaal), ondersteunen op sportief vlak, met als prioriteit het aansturen en uitbouwen van de scoutingscel", klinkt het bij Antwerp.

   

  "De aanwerving van de ex-doelman kadert in de verdere algemene en sportieve uitbouw van de club. Olivier Renard heeft een verleden als doelman bij onder andere KV Mechelen en Standard. Bij die clubs deed hij ondertussen ook al heel wat ervaring op in de rol van sportief directeur."