• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Red Flame Julie Biesmans trekt naar PSV

  Biesmans speelde eerder voor Standard Luik en Bristol City.

  Biesmans speelde eerder voor Standard Luik en Bristol City.

  Julie Biesmans gaat weer wat dichter bij huis spelen. Na 2 seizoenen Bristol City begint de middenvelder nu dus aan een Nederlands avontuur, bij PSV.

  De 25-jarige Biesmans is met PSV aan de 4e club uit haar carrière toe. Haar eerste stappen zette ze bij Bilzen VV, maar al snel maakte ze de overstap naar Standard Luik. Daar hielp ze de club aan maar liefst 7 landstitels in 9 seizoenen. In 2017 besloot ze om andere noorden op te zoeken en zo belandde ze in de Women's Super League bij Bristol City.

   

  Bij PSV vindt Biesmans landgenote Sara Yüceil terug. Eerder speelden de 2 al samen bij Standard en bij de nationale ploeg. Met de komst van Biesmans heeft PSV zijn selectie voor volgend seizoen afgerond.