• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Ex-Liverpool-spits Crouch is weer papa: "Divock Crouch stelt het goed"

  Peter Crouch is voor de 4e keer in zijn leven papa geworden. "Baby Divock Samrat Crouch en de moeder stellen het wel", laat hij via Twitter weten. Maar blijkbaar is die moeder zelf niet helemaal overtuigd van die naam.

  In het gezin liepen met Sophia, Liberty en Johnny al 3 koters rond, maar daar komt er nu nog eentje bij. Op Twitter laat Peter Crouch, die 3 seizoenen voor Liverpool speelde, uitschijnen dat hij zijn jongen Divock zou dopen, naar de Belgische matchwinnaar in de CL-finale.

   

  Maar even later keert hij op zijn stappen terug. "Abs (zijn vrouw Abbey, een fotomodel) gaat niet akkoord met de naam Divock Samrat. Onze jongen is prachtig, maar de naam moet nog uitgeklaard worden."