• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Keisse wil gestolen auto terug: "Graag delen, alle tips zijn welkom"

  Iljo Keisse gaat via sociale media op zoek naar zijn wagen.

  Een onaangename verrassing voor Iljo Keisse deze ochtend toen hij de deur uitstapte. Zijn BMW met gepersonaliseerde nummerplaat werd bij hem thuis gestolen. De 36-jarige renner van Deceuninck-Quick Step deed een oproep op sociale media op zoek naar tips die kunnen leiden naar de daders.

  Keisse woont in Destelbergen bij Gent en werd wakker met een nachtmerrie: zijn auto was weg. Zijn BMW X5 M50D, die bijna 100.000 euro kost, werd deze nacht op zijn oprit gestolen. 

   

  De renner van Deceuninck-Quick Step lanceerde zelf een oproep op Twitter op zoek naar tips in de zoektocht naar zijn auto. Het voertuig is makkelijk herkenbaar. Volledig zwart en met een gepersonaliseerde nummerplaat: ILJ-001.

  Beluister onze Sporza Koers podcast met Iljo Keisse