• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wilmots neemt zijn veiligheidschef bij Rode Duivels mee naar Iran

  " "

  V.l.n.r.: Hashemian, Ferrera, Wilmots, Borlée, Spinosi.

  Marc Wilmots heeft zijn eerste selectie voor Iran bekendgemaakt én had gisteren in Teheran een lange meeting met zijn staf. Eén oude bekende herkennen we daarbij aan tafel: Serge Borlée. Die werkte onder Wilmots als bodyguard van de Rode Duivels.

  Op de tweetfoto van PersianSoccer herkennen we naast Wilmots ook zijn assistenten Manu Ferrera (die de jeugd van AA Gent achterliet), Vahid Hashemian (de ex-spits van Iran was succesvol in Duitsland bij onder meer Bayern), de Franse keeperstrainer Laurent Spinosi (ex-Marseille) en dus Serge Borlée, de man met het kale hoofd.

   

  Borlée hielp Wilmots tijdens zijn periode bij België als veiligheidsverantwoordelijke en bodyguard. Die rol vervulde de politieman uit het Brusselse eerder ook voor Lance Armstrong in de Tour de France.

  Tweets van PersianSoccer: