• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Leko vindt nieuw avontuur in Verenigde Arabische Emiraten bij Al Ain

  Ivan Leko moet Al Ain aan een veertiende landstitel helpen.

  Ivan Leko heeft niet lang zonder werk gezeten na zijn vertrek bij Club Brugge. De Kroatische trainer tekent voor twee seizoenen bij Al Ain, 13-voudig kampioen in de Verenigde Arabische Emiraten.

  Ondanks de landstitel vorig seizoen en een mooie Europese campagne in de Champions League schoof Club Brugge coach Ivan Leko opzij. Het blauw-zwarte bestuur wou "een andere richting uitgaan" en kwam bij Philippe Clement uit.

   

  Ivan Leko had gehoopt om in België te kunnen blijven, maar gesprekken met Antwerp leverden niets op en ook uit Genk kwam geen uitnodiging. De Kroaat besloot dan maar om voor een buitenlands avontuur te gaan.

   

  Leko zet zijn krabbel onder een contract voor twee seizoenen bij Al Ain, 13-voudig landskampioen in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij volgt er Juan Carlos Garrido op, eveneens een ex-trainer van Club Brugge.     

  Tweet: