Ga naar de inhoud

Delfine Persoon kijkt haar tegenstandster al eens diep in de ogen

 vr 31 mei 2019 23:38
Katie Taylor en Delfine Persoon
Zaterdagnacht kijken ze mekaar niet alleen aan.

Een dag voor de kamp van haar leven is Delfine Persoon op de weegschaal gaan staan in New York (VS). En daarna volgde het gebruikelijke staren.

Eerst wegen

Zaterdagnacht stapt Delfine Persoon in de ring om tegen Katie Taylor te boksen, met de 4 wereldtitels bij de lichtgewichten als inzet. Vandaag stonden de twee al een keer tegenover mekaar in Madison Square Garden.

 

Eerst gingen de twee vrouwen op de weegschaal staan. Voor de categorie van lichtgewichten moeten ze onder de -61,235 kg blijven. Taylor bleef er met 61,054 kg maar net onder, Persoon had met 59,239 kg overschot.

Dan staren

Na de weging kijken boksers mekaar traditioneel eens diep in de ogen. Soms loopt dat uit de hand, maar Katie Taylor en Delfine Persoon staarden mekaar met respect aan. Ze drukten elkaar zelfs de hand.

Deze gordel zet Persoon op het spel

Het wereldtitelgevecht staat, afhankelijk van de andere kampen, zaterdagnacht heel laat of zondagochtend heel vroeg op het programma in New York. In Sporza op Eén kunt u zondag naar een verslag van de kamp kijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.