• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Charleroi neemt smaakmaker Osimhen definitief over van Wolfsburg, blijft hij of niet?

  Osimhen maakte dit seizoen 20 doelpunten voor Charleroi.

  Victor Osimhen is nu ook definitief eigendom van Charleroi. De 20-jarige Nigeriaanse goalgetter verlaat Wolfsburg. Of hij volgend seizoen ook daadwerkelijk in het shirt van Charleroi te zien zal zijn, is nog een vraagteken. Osimhen is grof wild op de transfermarkt.

  Osimhen speelde zich dit seizoen in de kijker bij Charleroi met twintig doelpunten en vier assits. Charleroi won play-off 2, maar slaagde er niet in Europees voetbal af te dwingen in de finale tegen Antwerp.

   

  Wolfsburg laat Osimhen nu definitief vertrekken naar de Henegouwse club. Of de Nigeriaan ook volgend seizoen in de zwart-witte kleuren van de club te zien zal zijn, is nog niet zeker. De Nigeriaanse goalgetter kan rekenen op heel wat interesse van Europese (top)clubs. 

   

  Charleroi zou ongeveer 3 miljoen euro neertellen voor Osimhen, wellicht ontvangt het een veelvoud van dat bedrag als Osimhen deze zomer vertrekt.