Bocholt moet diep gaan om een belle af te dwingen in handbalfinale

do 30 mei 2019 22:08

De titelstrijd in het handbal is nog niet beslist. In de tweede wedstrijd in de finale heeft Bocholt Wezet verslagen met 29-28 en zo een belle afgedwongen. Zaterdagavond kennen we de kampioen.

Druk op de ketel bij Bocholt na het verlies in de eerste wedstrijd tegen Wezet. Maar die druk leek de thuisploeg niet echt parten te spelen in het tweede duel. Bocholt nam de match in handen en ging rusten met een 15-13-voorsprong.

Wezet dichtte het kloofje in het begin van de 2e helft, maar dan nam Bocholt toch weer over. Een definitieve bres slaan lukte evenwel niet. Wezet bleef aanklampen en stak enkele minuten voor het einde zelfs de hand uit naar de titel: 27-28. Winters keerde het tij met twee scores op rij, Wezet kon in de slotseconden geen gelijkmaker meer forceren.

Handbal: play-offs